5 Ocak 2017 Perşembe

Hygge Nedir?

Türk İşi Minimalizm artık turkisiminimalizm.com'da
Yazıyı okumak için: 

7 yorum:

  1. Sizi Sade Hayatım bloğu sayesinde tanıdım. Ve ikinizin sayesinde de böyle bir kavramla tanıştım. Gün içerisinde farkında olmadan bir çok kez Hygge yapıyormuşum meğer :) Mesela bir kitap okurken altını çizdiğim cümleleri defterime yazmak bundan sonra Hygee benim için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Merhabalar:) Ne mutlu ki sadeleşme kavramı farkındalığı çok arttı. Ben de Banu'dan çok ilham alıyorum: ) Hygge ne kadar basit aslında, o da bir farkındalık: )

      Sil
  2. Selam bende sizi Sade Hayatım Bloğu sayesinde tanıdım :) Doğada yürüyüş yapmak ...keyifle yemek yapmak mum ışığında sadece müzik dinlemekte benimm için Hygge :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Banu gercekten de senin o yazın sayesinde benim blogumu ziyaret eden cok kişi oluyor, ben de ayrıca teşekkür ederim: ) Sevgili tarçın, hygge dolu anlar diliyorum: )

      Sil
  3. Merhabalar 💚 #HYGGE hakkındaki yazınız için teşekkür ederim, oldukça faydalı bir yazı olmuş. 💚 İzninizle ben de bu konu hakkında kaleme aldığım yazımı sizlerle paylaşmak istiyorum. 🎈 Keyifli okumalar dilerim. 💐 Yazıların da devamını diliyorum. 💐 https://www.tarz2.com/danimarkalilar-Icin-mutlulugun-formulu-hygge

    Sevgilerimle 💚

    YanıtlaSil