6 Aralık 2017 Çarşamba

Yeni yıla daha hafif girin: İlk hafta önerileri


1 Aralık’ta yılı nasıl daha hafif kapatabiliriz diye düşünerek gün gün bir eşya ya da eşya grubu üzerine odaklanacağımız bir liste yaptım.

Kolayca ulaşılabilsin, her gün story’i takip edemeyenler de toplu olarak görsün diye ilk haftayı yayınlıyorum: )

  1.              Son 1 yıldır hiç kullanmadığınız çantalarınız. Çantalar en önemli aksesuarlarımızdan ama kaçını gerçekten kullanıyoruz?
  2.              Kaç pijamanız/geceliğiniz var? Yazlık ve kışlık 3'er set sizce de yeterli olmaz mı?
  3.              Sıkan, kıyafetlerinizden çok belli olan ya da aşırı bol iç çamaşırlarınız. Bu eşyalarda da bir gün üzerime olur diyorsanız en son ne zaman giydiğinize bir bakın.
  4.              Hiç kullanmadığınız fularlar/ şallar hatta bereler, atkılar, eldivenler. 
  5.              Giydiğinizde ayağınızı vuran/ sıkan ayakkabılarınız. Aldığınızda tam gibi olur sonra giyince ızrırap verir, sizin de öyle ayakkabı ya da bot/çizme vs'niz varsa ve tadilat işe yaramayacak gibiyse verin.
  6.              Sizi terleten sentetik kıyafetleriniz. Kumaşlardan oldukça bahsettik. Artık etiketlere bakıyorsunuz değil mi? 
  7.              İhtiyacınızdan fazla olan spor kıyafetleriniz. Özellikle koşu gibi bir spora gönül verdiyseniz ve yarışlara katılıyorsanız bir süre sonra bir bakarsınız ki koşu tshirtleriniz her tür kıyafetinizden fazla olmuş. Biz bir zamanlar Adım Adım'la koşarken bir çekmecem dolmuştu by şekilde. 
İlk hafta bu şekilde. 

Siz de bu mini challenge'ımıza katıldınız mı?



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder